Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

248 commentaren van in totaal 248 beoordelingen
Verkoop
Ben Bartelds (Empe)
11/10/2018
10

een fijne en goede garage met mensen die weten waar ze over praten, als je iets wilt weten krijg je duidelijke uitleg en zonodig nog een keer.

Service
Egbert Kerkmeijer (Twello)
11/10/2018
9

Als ik een hoger cijfer geef dan valt er niets meer te verbeteren!!

Service
Jan Tijhof (Loenen gld)
11/10/2018
10

Ik heb deze auto zeven jaar ,heb alle beurten daar laten geven en ben iedere keer weer tevreden naar huis gegaan.

Service
Henk Boekhout (Schalkhaar)
05/10/2018
10

Bij Toyota Wagenmaker word je zeer vriendelijk ontvangen en professioneel en adequaat geholpen. Het is een betrouwbare dealer waar het personeel voor je klaar staat!

Service
Joop Nikkels (Deventer)
01/10/2018
10

Als dealer is wagenmaker een heerlijk bedrijf om naar toe te gaan zeer correct en vriendelijke medewerkers. Plus zeer goede service.

Service
Dhr. G. Smit (52.0.2743.116)
26/09/2018
9

het ziet er netjes uit, waardoor er ook netjes gewerkt kan worden. Bovendien is het personeel vriendelijk.

Service
I Balster ten Braak (Colmschate)
24/09/2018
8

De mensen zijn vriendelijk en de service is goed.

Service
Fatih Erdem (Deventer)
19/09/2018
10

De uitleg over de werkzaamheden (grote beurt) werd netjes uitgelegd. De geplande vervangingsauto wilden we liever niet en kregen direct een splinternieuwe alternatief aangeboden. Ook de mankementen werden duidelijk uitgelegd in verband met garantie, hielden ze netjes rekening mee.

Service
Knol (Deventer)
19/09/2018
10

Jarenlange goede ervaring, eerlijk advies, goede service en lage onderhoudskosten. Als fleet-owner kan ik met andere merken vergelijken, en de Toyota's die wij gebruiken zijn qua cost of ownership het meest economisch.

Service
Mevr.Eijlander (Deventer)
19/09/2018
9

De mensen zijn daar altijd vriendelijk en voorkomend.En ook altijd zeer behulpzaam.

Service
W. Mollema (Twello)
13/09/2018
8

Goede en snelle afhandeling bij problemen, zonder verrassingen.

Verkoop
Dhr. Woning
05/09/2018
10

Wij hebben voor de derde keer een auto gekocht bij Toyota Wagenmaker in Deventer. Ook nu weer zijn wij heel goed geholpen. Het is de tweede nieuwe Aygo die aan ons afgeleverd wordt. Toyota Wagenmaker was bij de aanschaf van de vorige nieuwe Aygo, de enige van de zes Toyota dealers die een foutloze offerte opmaakte. Buiten het prettige contact werd er ook nu weer meegedacht bij het inruilen en werden oplossingen gezocht om de koop voor ons zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De leenauto die wij een aantal dagen ter beschikking kregen was helemaal top, daardoor geen wachttijd bij het afleveren en een leuke rij ervaring in een ander type Toyota. Kortom dik tevreden.

Service
D.J. de Court (Epse)
05/09/2018
7

prettig bedrijf met goede medewerkers. Soms kloppen hun uitspraken niet met wat ik zelf constateer aan mijn auto. Hierbij krijg ik het gevoel dat de consequenties van wat men met mij beloofd heeft niet waar gemaakt worden.

Service
V..d.H (Deventer)
05/09/2018
8

Prettige ontvangst goede ,snelle service

Service
Herman Middendorp (Deventer)
15/08/2018
9

goede service en prettigebehandeling

Service
Boris van der Loos (Deventer)
07/08/2018
8

Fijne dealer, heldere uitleg over reparaties en goede prijsopgaaf vooraf. Zoals het hoort.

Service
Pondes (Deventer)
09/07/2018
6

Belachelijke onderhoud prijzen

Service
Bert Heslinga
28/06/2018
9

Goede sfeer, prettig kontakt, goede deskundige service

Service
Lisette (Deventer)
28/06/2018
6

15000 km beurt stelt niet veel voor en kost wel eeaLaat iemand dan langer doorrijden. Zo snel terugkomen voelt als vooral financieel voordeel van de garage

Service
Dhr. Koster (Deventer)
27/06/2018
8

De inrichting is duidelijk de mensen zijn vriendelijk behulpzaam en je voelt je altijd goed welkom.Een prima dealer om je Toyota blij te houden.

Service
Atakan Uçal (Deventer)
20/06/2018
9

Goede service, altijd meedenkend. Fijne medewerkers.

Verkoop
Johan en Ineke Sterling (Deventer)
13/06/2018
10

Eerlijke en heldere voorlichting en informatie.

Service
Mevr. H.P. Bosch (Aadorp. )
06/06/2018
9

Men houdt zich aan afspraken. Men doet wat beloofd is. Geven een goede leenauto mee. Kortom uitstekend.

Service
Han Leuven (Deventer)
01/06/2018
10

Omdat het een betrouwbaar bedrijf is, en afspraken na komt.

Service
Dhr. M.M.M. de Weert (Deventer)
24/05/2018
9

Ik vind het een goed autobedrijf. Een negen want niemand is perfect!

Service
Gerrit Jansen van Doorn (Epse)
24/05/2018
9

je voelt je er thuis

Service
l op het veld (harfsen)
16/05/2018
8

net correctvreindelijk

Service
Marion Huisman
16/05/2018
10

Deskundige en vriendelijke mensen

Service
R. van Schaik (Deventer.)
09/05/2018
10

Prima bedrijf goede service zeer vriendelijk

Service
Dhr. Simonis
25/04/2018
7

Flauw om ruitenvloeistof op de rekening te zetten, terwijl de tank gewoon vol zat. Een antwoord als dat doen we altijd, vult u de tank volgende keer maar niet bij, is zoals gezegd flauw.

Service
Hans Cijnssen (Brummen)
18/04/2018
9

Kwaliteit, service, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid prima

Service
VJG van der Kemp (Apeldoorn)
18/04/2018
10

Vooral de baas is zeer vriendelijk ,klant gericht en coulant.

Verkoop
Hugo (Zutphen)
13/04/2018
7

Niks mis mee. Maar nog weinig ervaring met deze dealer.

Service
Gaj.Burgmeijer (Deventer)
05/04/2018
9

Omdat we daar al jaren komen.

Service
Hope (Deventer)
05/04/2018
10

Klantvriendelijk personeel,goede services en oplossingsgericht personeel ..hier is de klant echt koning

Verkoop
Dhr. Gruntjes
04/04/2018
10

Een fijne garage met vriendelijke medewerkers. Je wordt conform afspraak geholpen. Koffie en wifi en goede wachtruimte aanwezig.

Service
Peter Mekking (Deventer )
28/03/2018
9

Het maken van afspraak,de ontvangst,de vriendelijkheid ,professionaliteit en dat kwaliteit alles op hoog niveau. Een 10 zou betekenen dat er niets meer te verbeteren is en ik weet uit eigen ervaring in mijn functie dat het altijd beter kan in kleine details.

Service
atte biesma (deventer)
21/03/2018
10

het kan niet beter

Service
hr.c.beeke (deventer)
21/03/2018
8

correcte behandelig

Service
J. Willemsen (Twello)
12/03/2018
7

Heb niets te klagen, doe dit gelijk als me iets niet aanstaat. Word altijd prima geholpen, ook de adviezen zijn goed.

Service
Jan Oosterhuis (Deventer)
22/02/2018
8

Klantvriendelijk. Werkt conform afspraak. Eventuele wijzigingen cg prijsconsequenties worden vooraf besproken.

Service
J van Lenthe (Deventer)
15/02/2018
10

Altijd prima service en dit al jaren lang.

Service
R - J van Verseveld (Deventer)
14/02/2018
9

Klantvriendelijk, behulpzaam, duidelijk.

Service
Anoniem
22/12/2017
10

zeer goede service, tijdens beurt leenauto beschikbaar, prettig overleg met personeel

Service
Mevr. MPG voor `t Hekke (Olst)
22/12/2017
8

Volledig correcte en vriendelijke benadering. Vriendelijke receptionist

Verkoop
Anoniem
12/12/2017
9

Professioneel en vriendelijk geholpen door een medewerker!

Service
steg (Deventer)
06/12/2017
10

Zeer goede service en bereikbaarheid

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Wagemakers biedt de perfecte service voor uw Toyota

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Prettige service en persoonlijk

Service
Anoniem
29/11/2017
9

Onlangs was ik niet in het land ten tijde dat mijn auto naar de APK (en onderhoud) moest. Autobedrijf Wagenmaker was toen zo vriendelijk mijn auto zowel op te halen als terug te brengen. Erg goede service en klantvriendelijk!

Service
Dhr. G. Smit (Deventer)
08/11/2017
9

vriendelijk en behulpzame mensen

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Omdat ik erg tevreden over de verleende service ben

Service
dhr. F.Hendriks (Bathmen)
18/10/2017
10

Al enkele jaren ben ik zeer tevreden over deze Toyota dealer.( voorheen: Morrenhof) een Vlot aan de beurt als er een afspraak gemaakt moet worden voor onderhoud; tevreden na afloop daarvan met de uitgevoerde werkzaamheden; duidelijke uitleg bij vragen- men neemt de tijd voor je- en de werkzaamheden worden uitgevoerd voor een correcte prijs. Kortom: een zeer aan te bevelen dealer waar ik nog vele jaren goede service van verwacht te gaan ontvangen.

Service
Dhr.B.Roerdink. (Twello.)
18/10/2017
9

.ben zeer tevreden over het bedrijf

Service
Jan Tijhof (Loenen)
12/10/2017
10

Ik zou om 8.00 uur aanwezig zijn, maar ik had de wekker niet goed ingesteld en had me dus verslapen.Ik had geen vervangend vervoer geregeld, want ik zou wachten tot de auto klaar was, ik wist dat dit een paar uur zou duren.Echter ik moest om half twaalf in Beekbergen zijn voor een rijbewijs keuring.Door dat ik eigenlijk te laat was om met zekerheid op tijd in Beekbergen te zijn,werd mij ter plaatse vervangend vervoer aangeboden, waardoor alles goed kwam.Dat vind ik en super gebaar waarvoor dank en draagt er aan bij dat ik het een fijne garage vind.

Service
E M Kerkmeijer (Twello .)
04/10/2017
10

Ik heb eerder geen toelichting gegeven ik vindt het een prima garage bedrijf !!

Service
B Kahveci (Deventer )
13/09/2017
9

Ik ben gewoon te vrede op algemeen

Service
Gerrit Jansen van Doorn (Epse)
06/09/2017
9

In de nieuwe vestiging komt alles nog prettiger over dan het voordien al was.

Verkoop
C.w.huisman (Apeldoorn )
31/08/2017
9

Op de manier waarop je geholpen word altijd vrijblijven, dus niets opdringerig.

Service
p.g.visser (diepenveen)
17/08/2017
10

behandeling uitstekend

Verkoop
Marcel de Haan (Deventer)
09/08/2017
10

Service is goed

Service
Nijhof (Bathmen)
02/08/2017
10

Alle afspraken en hulp zijn correkt

Service
Herman Middendorp (Deventer)
26/07/2017
9

goed personeel

Service
Anoniem
13/07/2017
9

De nieuwe vestiging komt nog vriendelijker en efficiënter over dan de voorgaande.

Service
Anoniem
05/07/2017
9

Schoon, vriendelijk en ik kwam in de nieuwe showroom,mooie wacht ruimte en vol op coffee or other drinks.

Service
vrolijk.m (TWELLO)
30/06/2017
9

Het is heel belangrijk dat er een vertrouwens situatie is en je serieus genomen wordt
IK HEB NOOIT HET GEVOEL GEHAD DAT IK ME BEDONDERT VOEL

Service
Anton Stolte (Deventer)
21/06/2017
9

Zeer correcte presentatie
Prettige communicatie
Duidelijk en begripvol; je voelt je niets opgedrongen
Planning en uitvoering volgens afspraak

Verkoop
Dhr. De Waal (Deventer)
07/06/2017
10

Goede ervaring bij het hele aankoopproces. Ruimhartig werd een voorloopauto beschikbaar gesteld tot de aflevering van de nieuwe auto een feit was.
Mijn ervaring met Wagemaker en haar voorganger gedurende de afgelopen 15 jaar zijn stees bijzonder goed geweest, zowel voor wat betrfet de verkoopkant, maar ook over de Service die het garagepersoneel biedt ben ik steeds erg tevreden.

Service
Hennie van der Maarel (Deventer)
07/06/2017
10

Ik rijd al jaren Toyota en heb bij deze garage nog geen negatieve dingen meegemaakt .... ook bij de vorige eigenaar was het ok.

Verkoop
Dhr. J.B.Leuven (Deventer.)
31/05/2017
10

Klantvriendelijk en goede service. Top bedrijf.

Verkoop
Anoniem
30/05/2017
10

Super service

Service
C Bakker (Deventer )
24/05/2017
8

Prima onderhoud. Enkel vraagtekens wat onder groot onderhoud valt

Verkoop
A Wansink (Holten)
23/05/2017
10

Zeer tevreden in alle facetten

Service
A.Kers (Colmschate)
17/05/2017
10

je word vriendelijk ontvangen ,een correcte en vakkundige manier van werken

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
9

Heel goede service

Verkoop
Bert Klazinga (Deventer)
10/05/2017
10

Vorige week onze nieuwe Aygo opgehaald bij Toyota Wagenmaker. Zoals we dat al jaren van Toyota zijn gewend ook nu weer prima behandeld. Alles tot in puntjes verzorgt en alle gemaakte afspraken keurig nagekomen. Klasse!

Verkoop
Ramon Lieveld (Warnsveld)
10/05/2017
9

Goede betrouwbare garage

Service
Anoniem
09/05/2017
9

Prima bedrijf. Klantvriendelijk en transparant. Staat open voor de mening van de klant.

Service
Hans Ader (Bathmen)
03/05/2017
9

Servicebeurt vlot en correct afgehandeld.

Service
H.W. Jonkman (Deventer)
28/04/2017
10

om dat het zo is

Service
Annette Altena (Deventer)
19/04/2017
10

Vriendelijke mensen. Werd meteen geholpen. Er werd meteen een oplossing bedacht!

Service
Anoniem
19/04/2017
9

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en alle vertrouwen in de medewerkers.

Service
Dhr. A.L. Burggraeve (Deventer)
12/04/2017
10

Autobedrijf Wagemaker B.V. heeft op alle fronten net als voorheen "Morrenhof" aan al mijn wensen en verwachtingen voldaan. Ik ben al vele jaren klant en was nooit teleurgesteld. Altijd correct behandeld en de auto tip/top in orde, volgens de gemaakte afspraak en prijsopgave. Echt Toyota!

Service
A.Groeneveld (Deventer)
05/04/2017
9

goede afspraken, deskundig personeel. De prijs was van tevoren bekend

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Alles voldeed aan de verwachtingen, ik kan geen reden bedenken waarom ik ze niet aan zou bevelen.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

tevreden over afspraken en afhandeling

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
9

Je krijgt als klant alle gelegenheid om rustig de auto's te bekijken. De verkoper komt om de technische bijzonderheden uit te leggen. Onder genot van een kopje koffie wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Het bezoek aan de showroom en het daaropvolgende gesprek vindt in ontspannen sfeer plaats.

Service
Anoniem
16/03/2017
7

Het kan altijd beter.

Service
b
16/03/2017
9

Vriendelijk personeel en goed en snel geholpen even gewacht met een kop koffie en een krant prima.

Service
R. van Schaik (Deventer.)
16/03/2017
10

Klant vriendelijkheid goede service altijd zo geweest ook bij de dealer.

Service
R.l.a. van Rossum (Deventer)
22/02/2017
9

Goede service en erg klantvriendelijk.

Service
Anoniem
15/02/2017
8

Vriendelijke receptie.
Nette ontvangst.
Onderhoud keurig uitgevoerd.

Service
Willem de Groot (Deventer)
15/02/2017
10

Ik ben al jaren klant bij deze garage en ben zeer tevreden. Geen enkele reden om van merk en/of garage te veranderen. Prima service ,Prettige behandeling en goed personeel.

Service
Anoniem
01/02/2017
9

Heel klantvriendelijk.

Verkoop
Wim Bessels (Apeldoorn )
01/02/2017
10

Kundige en goed ingelezen mensen

Verkoop
Anoniem
22/12/2016
10

nette mensen en goede auto.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
8

Vriendelijk en goed geholpen

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Ik ben prettig te woord gestaan bij een eerste oriëntatie. De verkoper heeft duidelijke offertes gemaakt zonder opdringerig te zijn. De verkoop en aflevering zijn volgens afspraak op een leuke manier gedaan.

Service
Sam van Eenennaam (Deventer)
20/11/2016
8

Prima contact en snelle service.

Service
Willemijn de Groot (Maarssen)
28/10/2016
10

Prettige behandeling, vertrouwd adres, kortom prima tevreden.

Service
Dhr. J.a.Nikkels. (Deventer)
19/10/2016
9

Op alle plaatsen in het bedrijf geven ze de klant het gevoel dat jij het belangrijkste bent.

Service
R.Lieveld (Warnsveld )
19/10/2016
10

Vriendelijkheid en deskundigheid.

Service
Jan Tijhof (Loenen Gld.)
12/10/2016
10

Ik had de eerste vraag met een acht beloond, achteraf gezien was dat te laag.Er mankeerde werkelijk niets aan, ik had zelfs een verkeerde afspraak gemaakt omdat ik altijd bij Morrenhof geweest was en deze nog in mijn mail adressen stond.Dus was bij Wagenmakers niets bekend over mijn afspraak, maar na enig overleg kwam eruit dat ik bij Morrenhof in Raalte had moeten zijn. Desondanks hebben zij dit toen ter plekke gewijzigd en ben ik fijn geholpen . Dus ik ben zeeeeer tevreden.

Service
Anoniem
14/09/2016
7

niet direct een voldoende oplossing van het probleem

Service
Anoniem
31/08/2016
9

Ik ben prettig te woord gestaan bij een eerste oriëntatie. De verkoper heeft duidelijke offertes gemaakt zonder opdringerig te zijn. De verkoop en aflevering zijn volgens afspraak op een leuke manier gedaan.

Service
Anoniem
24/08/2016
10

Uitstekende, goede en snelle service bij vriendelijke mensen. Ga zo door!

Service
Anoniem
17/08/2016
8

Netjes geholpen en duidelijk gecommuniceerd

Service
Anoniem
11/08/2016
8

Vriendelijk en goed geholpen

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
8

nog geen ervaring met de dealer

Service
Anoniem
13/07/2016
10

Goede service en vriendelijk

Service
Dhr. G. Smit. (Deventer)
13/07/2016
9

het bedrijf ziet er altijd netjes uit en je wordt keurig geholpen

Verkoop
G.Frederiks (Twello)
06/07/2016
8

De plezierige behandeling wordt gewaardeerd,

Service
Anoniem
30/06/2016
9

Ik ben er eerder voor een aankoop van een auto geweest. Toen heb ik geen auto gekocht, toch ben erg tevreden hoe ik toe te woord gestaan.

Service
Niek mensink (Deventer )
29/06/2016
10

Prettige geholpen. Geen hoge kosten.

Service
m.vrolijk (Twello)
23/06/2016
9

Ze staan altijd klaar om ja van dienst te zijn

Service
Hermien Ankersmit (Deventer )
22/06/2016
9

Gewoon,ik voel me thuis bij the dealer, vriendelijk en altijd coffee.mag het zelf pakken en dat vind ik prettig.

Service
Mevr. M.G.H. Visser-v.d. Sluis (Deventer)
15/06/2016
8

Service, betrouwbaar en afspraken.

Service
Jan wierbos (Deventer)
10/06/2016
9

Correcte service en meer dan gemiddeld klantvriendelijk

Service
Anoniem
02/06/2016
7

Vind receptie werkplaats een hoger cijfer verdient, zeer klantvriendelijk, verwelkomen je, vragen hoe het met je is, zijn er bijzonderheden met de auto. Gewoon perfect. Alleen de verkoop laat de wensen over, als je zit te wachten of door de showroom loopt zou ik vragen meneer kunnen we wat voor u betekenen. Welke auto heeft u, bevalt u de auto nog, kunnen we een offerte maken, wat is het doel waaraan de auto moet voldoen, enz.

Verkoop
dhr. B. Hermans (Bathmen)
31/05/2016
9

Omdat er niets aan schortte, m.u.z.v. de praktijkkennis omtrent het juiste benzineverbruik van de Yaris.

Service
Anoniem
24/05/2016
10

Ik heb niets dan goede ervaringen met deze dealer in alle opzichten. Perfect. Vandaar een 10.

Verkoop
mevrouw!!! C.A.Boonstra (Deventer)
19/05/2016
10

Hij was vriendelijk, en begreep heel snel wat we nodig hadden.

Service
Anoniem
18/05/2016
6

In augustus moet ik weer een snipperdag nemen, dan moet de auto APK gekeurd worden, had een brief en telefonisch een uitnodiging gekregen. Dus een afspraak gemaakt en gelijk goed geregeld dacht ik. Maar nu komt het dus weer een snipperdag nemen voor de APK, jammer vindt ik dat, gaat me niet eens om die 20 euro aan kosten die dan weer voorgeschoteld krijg, de vrije dag is voor mij kostbaar die plan ik liever anders in dan naar een garage te gaan...

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Tevreden ☺

Verkoop
José Klein Nagelvoort (Deventer )
11/05/2016
9

Vriendelijk, servicegericht, terzake kundig.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Worden altijd goed geholpen en houden zich aan afspraken. Bij beurt vooraf prijsopgaaf.

Service
Dhr A.Kers (Colmschate (Deventer))
04/05/2016
10

correcte en vakkundige onderhoud beurt

Verkoop
Mevr. M. Nales (Steenenkamer)
04/05/2016
9

8 en 9 zijn voor mij uitstekende beoordeling.
10 vind ik niet goed dan is er geen vooruitgang mogelijk en ontstaat er stilstand 9stilstand is achter uitgang.
Er moet altijd gestreefd kunnen worden naar beter/anders.
Ik heb geen op en of aanmerkingen en ook geen suggestie voor verbetering.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

klantvriendelijkheid en goed service

Verkoop
Wouter ten Dam (Deventer)
20/04/2016
9

Mooi

Service
dhr jan engelgeer (Deventer)
15/04/2016
10

omdat ik zeer tevreden ben, ik ben zeer tevreden met toyota-prius en de deskundigheid van de monteurs.

Service
Anoniem
06/04/2016
7

de overname is mijn eerste ervaring

Service
Anoniem
06/04/2016
6

Bij Morrenhof was de 15000 km beurt duidelijk en prijs kwaliteit goed, Bij de Wagenmaker was de 30000 km beurt de twee maal zo hoog terwijl ik de werkzaamheden niet kon controleren doordat er geen chec lijst bij was. Dat viel zwaar tegen.

Service
P.A.Mekking (Deventer)
06/04/2016
9

vriendelijkheid,kwaliteit klantgerichtheid waar vind je dat nog tegenwoordig wel nu hier dus.!

Verkoop
Ben Eijsvogel (Olst)
30/03/2016
9

ik heb niets te klagen gehad,onderhoud was goed en de prijs was tevoren bekend.vriendelijk behandeld.als het met de nieuwe Toyota ook zo gaat ben ik tevreden.

Service
j didden (twello)
30/03/2016
8

goede communicatie,goed uitgevoerd onderhoud

Verkoop
Ronald van Schaik (Deventer)
24/03/2016
10

De ontvangst, de uitleg over auto, de uitleg over het lease contract, de tijdlijn van aflevering en de aflevering zelf.

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Altijd meedenkend en meewerkend. Goede service en vakkundige afhandeling. We hebben 2 auto's via hun gekocht en zijn al jaren een tevreden gebruiker en bezoeker.

Service
Hans Meuzelaar (Deventer)
09/03/2016
8

Prettig contact. Er is persoonlijke aandacht. Problemen worden goed genoteerd en zijn na de beurt verholpen. Er wordt altijd gebeld als de kosten hoger uitvallen dan aanvankelijk werd gedacht.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Vriendelijk en goede service!

Service
Henk Nieboer (Diepenveen)
02/03/2016
9

Goed en degelijk behandeld

Service
Kjp Buitinga. (deventer)
17/02/2016
8

Ik heb goede ervaring met het personeel.

Service
Anoniem
08/02/2016
9

Ik ben zeer tevreden over de service en de manier van omgaan met de klant.

Service
Ruijterkamp (Brummmen)
03/02/2016
9

Zeer prettige garage doen wat ze zeggen

Service
Anoniem
20/01/2016
9

Prima afhandeling.

Service
Ramon Lieveld (Warnsveld)
20/01/2016
9

Deskundigheid prima

Verkoop
Richard den heijer (Holten)
04/01/2016
10

Correct en prettig

Verkoop
Anoniem
30/12/2015
10

Vriendelijk, deskundig,klantgericht

Service
Anoniem
24/12/2015
8

Rekening was niet gespecificeerd de rest Is prima

Service
Eric Lammertink (Laren GLD)
23/12/2015
9

Goede service, in de 11 jaar (45.000 km/j) dat ik nu Toyota rij 1x motor probleem gehad wat prima onder garantie is opgelost.

Verkoop
Mattie J. (Deventer)
16/12/2015
10

Tevreden.

Service
P.G.Visser (Diepenveen)
10/12/2015
9

Ben al klant bij deze dealer zolang die in Deventer gevestigd is.
Altijd goed en vriendelijk behandeld. Verder geen aanmerkingen

Service
Eric Slim (Deventer)
02/12/2015
10

Ik ben zeer tevreden met de service van Morrenhof

Service
C Bakker (Deventer )
18/11/2015
7

Onderhoud meestal wel goed maar (in de haast?) worden er administratief soms fouten gemaakt. Dat zou voorkomen moeten worden.

Service
Dhr. G. Hekkert (Deventer)
16/11/2015
9

Hij is kundig, vriendelijk en beantwoord alle vragen.

Service
Anoniem
28/10/2015
8

Tevreden over de werkplaats, maar een wat minder positieve ervaring met de afhandeling van de factuur.

Service
Frans Vork (Uithoorn)
28/10/2015
9

Altijd correcte behandeling genoten, geen verrassingen.

Service
R Top (Deventer)
28/10/2015
9

Het is gewoon een goede garage , de service is ook zeer goed , zowel de werkplaats en de receptie niets op aan te merken

Service
Mevr. J de Regt
22/10/2015
9

Wij , inclusief de auto , worden keurig behandeld. Het personeel is vriendelijk en correct en nemen alle tijd voor de gestelde vragen . Wij vertrouwen op hun kennis en ervaring met onze auto.

Service
Johan van Ommen (Epse)
12/10/2015
9

Het is een goede en perfecte garage met vriendelijk en goed personeel

Service
Hans Overgoor (Deventer)
07/10/2015
8

Goede service en keurige afhandeling

Service
Dhr.J.Tijhof (Loenen [gld])
01/10/2015
10

ik heb het idee als klant gewaardeerd te worden,ik had onprettige ervaringen met garage wagenmakers in Apeldoorn.Hier past alles.

Service
Anoniem
17/09/2015
8

prima

Service
A. Dijkstra-Kruit (Deventer)
11/09/2015
10

Snelle en goede service en klantvriendelijke medewerkers van verkoop, receptie en werkplaats.

Service
Henk Nieboer (Diepenveen)
26/08/2015
8

Prettig en correct

Service
Johannes Velema (Bathmen)
25/08/2015
9

Goed service, graag wat meer aandacht voor de opmerkingen van de klant (remmen zijn de vorige keren ook al vernieuwd).
Maar snel geholpen ondanks de drukte, en direct een gratis leenauto aangeboden ter overbrugging.

Service
Anoniem
29/07/2015
0

Zeer klantonvriendelijk, foutieve informatie in het systeem, veel te dure reparaties

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Prima service en hartelijk personeel!

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Ik zou niet weten hoe het anders moet. Is prima.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Er werken prettige mensen. Ze leggen uit waar ze mee bezig zijn, als je de garage inloopt.

Service
Dhr. A. Kers (Colmschate)
24/06/2015
8

correcte en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden

Service
Koos van Zorge (Deventer)
18/06/2015
9

Goede vriendelijke behandeling.
Correct nakomen van de afspraken.
Duidelijk overleg als er onverwachte problemen/mankementen/slijtages aan het licht komen.
Prima garage.

Service
M Vrolijk (TWELLO)
18/06/2015
8

Men werkt klant vriendelijk en dat is belangrijk er wordt naar je geluisterd

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Goede service,prettig gevoel.

Verkoop
Leemreijze (Deventer )
03/06/2015
8

Prima te woord gestaan, prettige verkoper, no nonsens, gewoon regelen, geen trucjes.

Service
Mevr j Sanders horstman (Velp)
03/06/2015
10

Altijd bereid mee te denken vriendelijke mensen prima service

Service
Bart Kamps (Deventer)
13/05/2015
8

Vriendelijk, duidelijk en volgens afspraak wordt het onderhoud uitgevoerd

Service
Henk Boekhout (Schalkhaar)
13/05/2015
9

Het is een goede garage. De dienstverlening is uitstekend. De mensen zijn professioneel en goed gekwalificeerd. Ze zijn echt betrokken en werken met plezier.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Prima vakmensen en prettige behandeling

Service
Fam. Prinse (Twello)
29/04/2015
9

Keurig netjes behandeld en alles volgens afspraak. Gewoon zoals je verwacht en zoals het hoort.

Service
Anoniem
09/04/2015
9

Goede, vriendelijke en heldere service

Service
Henk Jonkman (Deventer)
08/04/2015
10

vind het een goede dealer

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Klantvriendelijk. Deskundig. Transparant

Service
Anoniem
25/03/2015
7

Tevreden

Service
hr.c.beeke (colmschate)
25/03/2015
8

tevreden over gang van zaken i.v.m onderhoud van mijn wagen.

Service
Anoniem
12/03/2015
8

Goede afspraken, nakomen van belofte's

Service
Eric Slim (Deventer)
11/03/2015
10

Ik ben al enige jaren klant en buitengewoon tevreden met de geleverde service.

Service
Dhr. Mollema (Twello)
25/02/2015
7

Tevreden over de werkwijze en service van de medewerkers.

Service
M Nales (Steenenkamer)
25/02/2015
8

Ik ben tevreden over de gehele gang van zaken dus een 8/9. is op zijn plaats.
Het is niet alleen een nieuwe auto verkopen maar ook een goed service wat betreft onderhoud.
Boeien en binden zodat je tevreden blijft en wellicht bij de dealer blijft ook met een volgende auto.
Klanten wil je toch houden en dat doe je op deze manier zeer zeker.

Verkoop
Anoniem
24/02/2015
8

prettige rustig en betrouwbaar

Service
Dhr G. Engels (Lochem)
18/02/2015
8

Omdat ik tevreden ben met de hele gang van zaken

Service
Anoniem
11/02/2015
6

service was bij de laatse beurt goed, daarvoor niet altijd (geprobeerd onnodige reparaties aan te smeren)

Service
H.A.M. Meulhof (Deventer)
11/02/2015
9

Zeer klantvriendelijke dealer waar in overleg veel mogelijk is. Kostenraming van werkzaamheden komen nagenoeg altijd overeen met het bedrag op de factuur.

Verkoop
Marianne Nagelkerke (Goor)
11/02/2015
8

Het is een mooie gezellige garage met behulpzaam personeel
Je wordt goed tewoord gestaan

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Prettig zaken doen.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Toyota morrenhof is een fijne garage om heen te gaan.
Afspraken over contracten/garantie of service worden nagekomen en alles wordt duidelijk uitgelegd.
Problemen kennen ze niet want deze worden vaak naar wens van de klant opgelost.

Ook verkoop en de garage afdeleling zijn top!!



Familie die al 20 jaar toyota rijdt.
Morrenhof = toyota = betrouwbaar


Verkoop
Anoniem
15/01/2015
7

Wij rijden al héél lang Toyota en zullen nooit meer overstappen op een ander merk.
Echter de laatste keer ging het bij de dealer Morrenhof even mis.
Wij bestelden onze Aygo in september 2014 bij Morrenhof.
De afgesproken afleverdatum was 5 december 2014.
Op 4 december belde ik even naar Morrenhof om te vragen wat het kenteken nummer was, dit i.v.m. de verzekering.
Echter, de auto was nog niet binnen, er was iets mis gegaan.
Ja dat kan gebeuren, leuk is dat niet maar wij hadden er wel begrip voor.
De afleverdatum werd verschoven naar 2 januari 2015.
Die ochtend, 2 januari, belde ik Morrenhof weer met de vraag of de auto binnen was ( dat bleek het geval ) en om te vragen wat het kenteken nummer was ( i.v.m. de verzekering )
Op die datum was de auto er dus wel, echter er zat niet het X pakket op wat wij hadden besteld.
Het pakket was zwart en wij hadden zilvergrijs besteld.
Die fout wordt hersteld en het grijze X pakket is besteld dus als het binnen is wordt e.e.a. vervangen.
Ik heb bij Morrenhof o

Service
Anoniem
05/01/2015
10

vriendelijke mensen en goed overleg mogelijk.
nooit klachten over de uitgevoerde werkzaamheden

Service
Elly v.d. Molen (stoofpot) (Raalte/Deventer)
24/12/2014
9

Wij zijn zeer tevreden, zijn al jaren klant zonder problemen, goede service, lekkere koffie kortom top

Service
Paul Baggerman (Apeldoorn)
24/12/2014
8

Betrouwbaar, vriendelijk

Verkoop
frans vork (uithoorn)
12/11/2014
10

Altijd een correcte behandeling. Geen verassingen.

Service
Anoniem
27/10/2014
9

Vakkundig en goede service

Service
Anoniem
27/10/2014
8

in algemene zin een betrouwbare uitstraling

Service
Anoniem
21/10/2014
9

Goede en correcte behandeling en flexibele instelling.

Service
Anoniem
20/10/2014
8

helder, duidelijk advies. goed overleg mogelijk

Service
Anoniem
14/10/2014
8

betrouwbaar

Service
Anoniem
08/10/2014
10

Een klacht wordt serieus genomen en direct onderzocht. Er wordt zoveel mogelijk tegemoet gekomen aan de wensen van de klant. (Wij hadden al een afspraak gemaakt voor een klacht en later bleek het geen probleem om ook nog de jaarlijkse onderhoudsbeurt erbij uit te voeren). Dit is klantvriendelijk en meedenkend.

Service
Anoniem
06/10/2014
8

Goede service en eerlijk advies

Verkoop
Anoniem
02/10/2014
9

Al jaren tevreden klant bij deze dealer

Service
Hans Overgoor (Deventer)
01/10/2014
9

Alles volledig naar wens!

Service
D. de Rijk (Deventer)
30/09/2014
10

Jarenlang tevreden over de dienstverlening

Service
Anoniem
19/09/2014
8

prettig, coulant, deskundig

Service
Anoniem
09/09/2014
9

uitstekende service en goed contact met klanten

Service
Coen Bakker (Deventer)
09/09/2014
8

goede garage alles in aanmerking genomen

Service
J.Oosterwegel (diepenveen)
09/09/2014
5

schade aangebracht aan voorruit tijdens onderhoud, Niet gemeld door betrokkenen en nog geen communicatie over vervolg

Service
Anoniem
08/09/2014
8

ik ben tevreden

Service
Anoniem
04/09/2014
8

vlotte service

Service
Anoniem
04/09/2014
8

Omdat ze hun werk goed hebben gedaan en mij goed hebben geïnformeerd,

Service
T. Seyran (Deventer)
03/09/2014
9

afspraken nakomen, meedenken en mewerken

Service
Anoniem
02/09/2014
8

Wij werden vriendelijk en vakkundig benaderd en er was een goed overleg tijdens de onderhoudsbeurt over eventuele nodige vervangingen van onderdelen. Bij dat overleg werden we geïnformeerd over de voordeligste oplossing. Dat vonden wij erg prettig.

Service
Bert de Waal (Deventer)
02/09/2014
10

bedrijf levert betrokken diensten. Personeel werkt serieus en netjes.

Service
Dhr.H.Middendorp (Deventer)
02/09/2014
9

goede afspraken en service

Service
H.A.M. Meulhof (Deventer)
27/08/2014
9

Vriendelijk personeel, attent, behulpzaam en men heeft kennis van zaken.

Service
Anoniem
25/08/2014
9

Na stroeve start bij aankoop nieuwe auto (door uitlopende wachttijd) zijn de service en bejegening correct en voorspelbaar.

Service
Anoniem
20/08/2014
9

ik heb vertrouwen in de dealeer

Service
Dhr Everts (Apeldoorn)
20/08/2014
9

Een prima garage die met je meedenkt en de service is uitstekend.

Service
Dhr. Lammertink (Laren GLD)
14/08/2014
8

Gewoon een hele goede dealer, alleen de tarieven zijn aan de hoge kant.
Werken wel met vast bedragen voor kleine en grote beurt dit is wel fijn.
Wel leuk vind ik de de hanger aan het stuur met prettig dat we aan uw auto mochten werken en
de ingevulde checklist (erg klantvriendelijk).

Service
Drs. Paul van Dormolen ing (Deventer)
06/08/2014
7

Goede service,

Service
Anoniem
05/08/2014
9

Correcte service

Service
Anoniem
31/07/2014
9

Keurig en betrouwbaar bedrijf.

Verkoop
Joost Willemse (Deventer )
31/07/2014
9

Erg goede service

Service
Anoniem
30/07/2014
6

omdat ik de garage te duur vind.

Verkoop
T. Smid (Hengelo)
22/07/2014
8

Straalt knowhow en betrouwbaarheid uit

Service
Richard Stegeman (Lochem)
21/07/2014
10

Altijd naar tevredenheid geholpen.

Service
Anoniem
17/07/2014
8

klantvriendelijk

Service
Anoniem
16/07/2014
9

Deskundig, vriendelijk, correct.

Service
Anoniem
09/07/2014
8

behulpzaam en vriendelijk

Service
Anoniem
08/07/2014
7

duidelijkheid.

Verkoop
Rene Nekkers (Zutphen)
08/07/2014
8

Om dat alles naar wens verlopen is, maar ik nog maar een zeer korte ervaring heb met de dealer kies ik nu voor een 8 en bv niet voor een 10. Dan kan altijd nog komen, afhankelijk van de ervaringen de komende jaren.

Service
Sam van Eenennaam (Deventer)
08/07/2014
8

Prima dealer.

Service
W.Kolthof (Deventer)
07/07/2014
10

Snelle, vriendelijke sevice, zonder problemen

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Correcte, zakelijke en vriendelijke behandeling.

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
8

prima dealer

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Prima service en vriendelijke kundige medewerkers!!

Service
H.j.van der Maarel (Deventer)
26/06/2014
8

Ik heb geen reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid en de vakkundigheid van deze dealer....wel heb ik nog steeds in mijn achterhoofd een voorval met mijn vorige Toyota waar iets gebeurde dat niet klopte. Dat is al een aantal jaren geleden maar ' t blijft hangen in mijn hoofd.

Verkoop
Koopmanschap (deventer)
13/06/2014
9

Kennis, ervaring, vriendelijkheid.

Service
Meppelink (Deventer)
11/06/2014
8

Vlot en correct afgewerkt

Service
Anoniem
04/06/2014
8

Goede service, jammer dat de rekening niet conform de vooraf overeen gekomen prijs was, dit is na telefonisch overleg weer gecorrigeerd.
Anders was de score misschien hoger geweest.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.